Stories/Истории

Where are the orphans with Special Needs? Где находятся дети-сироты с ограниченными возможностями?

Где? Where?                           www.gdye.org

Visiting the orphanage in May 2004 we catch glimpse of Daniil. Daniil has Down Syndrome but is integrated with a regular group and had just come in from outside. Daniil washes his hands and totters off to play with his friends. But a little part of Daniil has lodged in our hearts.

Во время нашей поездки в детский дом в мае 2004 года, мы обратили внимание на Даниила. У Даниила синдром Дауна, но он в общей группе и только что вернулся с улицы. Даниил моет руки и убегает поиграть с друзьями. Но частичка Даниила осталась в наших сердцах.

Daniil/Joey with Down Syndrome

Даниил (Джои) с синдромом Дауна в Детском доме

 

 

More Stories Coming Soon/обновление историй - скоро

Adopting our daughter in February 2002 we see a little boy. Aleksei Nikita is swaddled tightly in white blanket and is diagnosed as blind. Curiously though he seems to be trying to track objects with his eyes. Aleksei and our daughter were born on the same day.

Когда в феврале 2002 мы удочеряли нашу дочь, мы познакомились с мальчиком. Алексей Никита лежал туго спеленутым, врачи сказали, что он слеп.  При этом он почему–то все-таки делал попытки проследить глазами за предметом. Алексей и наша дочь родились в один и тот же день.

Dima, Leks and Lena with Cerebral Palsy

TBA